Event

IMG_3081               IMG_0278               11s21-bla-988.psd               6E1A5871

Sportljud.se har över 20 års erfarenhet av att arbeta med event och arenaproduktion för sportarrangemang.
Vi hjälper dig att få ditt arrangemang att ta nästa steg. Våra konsulter hjälper dig att hitta rätt väg för dig och ditt arrangemang.

EVENT KONSULT/COACHING
En av våra konsulter besöker dig och ditt arrangemang. Efteråt kommer en utvärdering hur ni kan ta nästa stegen för att utveckla ert event. Vi anordnar även utbildningar inom alla områden som rör ett event.

PRODUCENT
En av våra producenter deltar i ert arrangemang. Vi är med och planerar och gör körschema till arrangemanget samt finns på plats.

DEEJAY
Vi tillhanda håller en deejay till ert event. Vi hjälper er att helhetspaketera ert arrangemang. Rätt låt vid rätt tillfälle. Anpassad musik före, under och efter arrangemanget. En eller flera matcher. Även hel säsong.

MATCHSPEAKER
En av våra erfarna matchspeakers deltar i ert arrangemang. Noggrannhet och god förberedelse är några av våra ledord. En seriös roll som domarens högra hand. Kan tillämpas en eller flera matcher. Även hel säsong.

KONFERENCIER/REPORTER
En av våra erfarna konferencierer deltar i ert arrangemang. Med noggrannhet och god förberedelse lägger han/hon grunden för att genomföra arbetet på ett professionellt sätt. Konferencieren kan även agera reporter med journalistiska frågor anpassat efter händelse inför, under och efter match. Kan tillämpas en eller flera matcher. Även hel säsong.

KOORDINATOR
Vi tillhandahåller en koordinator till ert event. En person som hjälper alla personer och alla som deltar i arrangemanget att jobba tillsammans och på bästa sätt. Koordinatorns känsla och tajming är grunden i teamarbetet. Kan tillämpas en eller flera matcher. Även hel säsong.

LJUD & VIDEO PRODUKTIONER
Vi producerar ljud & videoproduktioner anpassat till ditt event. Förproduktion är grunden till ett lyckat event. Med förproducerat ljud eller video bygger du inte bara din förening eller din egen klubbs varumärke utan också de kunder, sponsorers varumärken som du har som samarbetspartners. Klicka på Produktioner för att läsa mer och för att bli inspirerad vad du kan göra med ljud och bild.

Tveka inte att kontakta oss för samtal om samarbete och hur vi kan hjälpa till med ert arrangemang.